Info: Tel./Fax: +4 0259/456.000 | Mobil: +4 0784/399.977

RAPIDITATE

Veti primi suma solicitata in 15 zile de la semnarea contractului!

ACCESIBILITATE

Evitati birocratia si cozile la ghisee. Completati doar formularul de pe site si va contactam noi!

TRANSPARENTA

Negociem detaliile creditului ipotecar impreuna cu dumneavoastra!

Daca doriti imprumuturi ipotecare rapide in Bihor, Credit Company IFN SA este locul perfect pentru Dumneavoastra.

Nu ne intereseaza pentru ce doriti imprumutul si va acordam creditul in 15 zile. Pentru ca stim ca daca aveti nevoie de bani, vi-i doriti in cel mai scurt timp posibil. Astfel, la noi primiti banii mai repede decat la alte institutii financiare, fara birocratie si fara cozi la ghiseu.

Costurile imprumutului sunt stabilite printr-un contract transparent, care se negociaza impreuna cu dumneavoastra.

Vom face tot posibilul sa gasim cea mai buna solutie impreuna cu dumneavoastra !

Credit Company IFN este autorizata de Banca Nationala a Romaniei, fiind inregistrata in Registrul General al institutiilor financiare nebancare.

Credit Company isi desfasoară activitatea in conformitate cu Legea nr. 31/1999 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 28/2006 privind reglementarea unor masuri financiar-fiscale.

CREDIT COMPANY IFN SA - credite si imprumuturi ipotecare Oradea, Bihor

S.C. Credit Company IFN S.A.
Oradea, Str. Facliei nr.18
CUI23871410
J05/2008

Intrebari frecvente

 • Cum solicit un imprumut? Open or Close

  Pentru a solicita un împrumut de la IFN Credit Company nu trebuie decat sa completati formularul online si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

  Alternativ, ne puteti contacta telefonic la unul din numerele de la sectiunea contact a site-ului.

 • De ce documente am nevoie? Open or Close

  Aveti nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil in judetul Bihor, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele d-voastra la orice banca din Romania. Daca doriti sa primiti banii in mana, in 15 zile de la apel, contul bancar nu mai este necesar.

  Venitul minim disponibil per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie. Oferim imprumuturi persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 69 de ani.
  Pentru a afla care este suma maxima pe care o puteti primi cu venitul d-voastra va rugam sa sunati la departamentul nostru de relații cu clienții la unul din numerele de telefon afisate la sectiunea contact a siteului.

 • Cat ma pot imprumuta? Open or Close

  Nu exista o limita prestabilita in care trebuie sa va incadrati cu suma solicitata.

  Aceasta depinde de venitul dumneavoastra si de garantiile de care dispuneti. Suma si Termenii imprumutului se vor negocia impreuna cu dumneavoastra.

 • Costurile unui credit? Open or Close

  Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent, negociat impreuna cu dumneavoastra. Astfel, veti sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restituti imprumutul.

  Costul unui imprumut depinde de tipul acestuia, adica de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea. Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda totala si, dupa caz, comisionul de gestionare a creditului.

  Dobanda este NEGOCIABILA.

  Comision de analiza dosar: 250 lei.

 • Neplata la timp a ratei Open or Close

  In cazul in care nu reusiti sa platiti la timp o rata a imprumutului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati din timp pentru a gasi impreuna o solutie pentru aceasta situatie.

 • Pot achita inainte de termen? Open or Close

  Da, puteti restitui imprumutul oricand inainte de termen, caz in care veti beneficia de o reducere a costurilor totale. Aceasta reducere depinde de tipul imprumutului, de timpul scurs de la acordarea sa si de comportamentul d-voastra de plata pe perioada desfasurarii contractului.

  Daca doriti achitarea anticipata a imprumutul, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.